Suikervrije Workshop | Healthy Mom Aan Huis

Suikervrije Workshop aan Huis

Samen Gezond koken in eigen keuken

Healthy Mom komt bij jou aan Huis om een leerzame, inspirerende en gezellige Suikervrije workshop te verzorgen voor maximaal 10 deelnemers. Wil je al heel lang een vriendinnen of vriendenmiddag, collega uitje, familieavond, vrijgezellenfeest, buren kennismaking of iets speciaal voor jouw klanten of medewerkers organiseren? Maar wist je niets te verzinnen?

Of wil je eigenlijk al een hele tijd, samen met de mensen om je heen, minder suiker gaan eten omdat je teveel kilo’s met je meedraagt, energieloos bent, slecht slaapt maar lukt het je maar niet om van die verslaving af te komen? 
Dan is dit hét moment om een workshop te gaan volgen!

Je hebt de keuze uit twee soorten workshops, een kook- of bakworkshop. Maak hieronder jouw keuze!

Koken

We gaan tijdens de ongeveer 3 uur durende kookworkshop voor iedere deelnemer voor 2 dagen suikervrije, biologische en vegetarische ontbijtjes, lunches en diners maken om in bakjes te doen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: overnight oats, curry, ontbijtkoek, Spaanse tortilla. Waardoor je naar huis gaat met een tas vol gezond en gevarieerd eten. Wat je voor 2 dagen kant-en-klaar hebt bereid. En je bent super gemotiveerd en  hebt voldoende inspiratie om zelf suikervrij te gaan koken.

Bakken

We gaan tijdens deze 3 uur durende bak workshop voor iedere deelnemer 6 verschillende suikervrije koolhydraatarme en glutenvrije snacks maken. Iedereen krijgt na de workshop 2×2 taartpuntjes, 2×2 cakejes en 2×2 koekjes mee die we hebben gemaakt. Waardoor je met een tas vol, 12 snacks in bakjes, naar huis gaat. Alle snacks kun je bewaren in de vriezer waardoor ze lang houdbaar zijn.

Havermout koekjes

Goed om te weten!
Wij zorgen voor alle ingrediënten, benodigdheden, bakjes, gezelligheid, taart en een  cadeau voor iedere deelnemer. Je hoeft niet eens je deur uit. De workshop is heel persoonlijk omdat we naar jou toe komen en je mag het ervaren met de mensen die je graag om je heen hebt. Maak je geen zorgen, we vertrekken niet voordat jouw keuken er weer netjes uit ziet.

Belangrijke informatie Nadat je de bestelling hebt geplaatst  nemen wij contact met jou op om de gewenste datum, tijdstip, aantal deelnemers (minimaal 5 deelnemers) en locatie vast te leggen. Jij hebt als initiatiefnemer al betaald en de overige deelnemers krijgen hun eigen unieke betaalverzoek toegestuurd.
Wij hebben er zoveel zin in om iedereen tijdens de workshop te gaan inspireren!!!

Wat deelnemers over de workshop zeggen!

Afgelopen vrijdag hebben we kennis mogen maken met Paulene en 5 andere dames. We kwamen bij elkaar om te genieten van de Suikervrije Kookworkshop. Heerlijke en vooral makkelijk voor te bereiden gerechten hebben we mogen klaarmaken. Ontbijt, lunches, snacks, avondeten en er stond zelfs een overheerlijke taart op tafel. Ik ben helemaal om en erg enthousiast. Suikervrij is heerlijk en divers. Paulene helpt mij bij gezonder te leren koken en bakken, met heerlijke gerechten. Bedankt Healthy Mom!
– Cynthia van Velzen –

Ik heb ontzettend genoten van al het lekkers wat we hebben gemaakt en kan het iedereen aanraden. Ik heb er heel veel van opgestoken, inspiratie gekregen en gezellig gehad. Paulene bedankt voor deze topdag en hoop in de toekomst nog veel van je te horen en te zien.
-Cindy Koster-

Heerlijk om suikervrije te leven, dankzij jouw recepten! Ik voel me 100x energieker. Geen dieet, gewoon suikers uit mijn leven bannen. Kun je nagaan hoe slacht geraffineerde suikers zijn. Bedankt voor je heerlijke suikervrije recepten Paulene. 
-Amanda Meulenberg-

Healthy Mom heeft van haar passie haar werk gemaakt en dat merk je in alles. Haar gedrevenheid en betrokkenheid zijn groot. Ze denkt in alles met je mee en staat echt oprecht voor je klaar omdat ze jou wil helpen. Het is haar missie dat zoveel mogelijk mensen op een gezonde manier voor zichzelf zorgen. Het is zeker een aanrader om naar haar workshop te gaan!
-Esther Schimmel-

 

Scroll naar top