Over Healthy Mom aan Huis | Healthy Mom Aan Huis

Over Paulene Mason

Mijn naam is Paulene Mason. Bedenker van Healthy mom aan Huis, gepassioneerde ondernemer, voedingscoach en trotse mama van 2 schatten van kinderen.

Gezond eten is mijn passie. Het is niet met de paplepel ingegoten maar wel al op 7 jarige leeftijd geboren doordat ik aan topturnen deed. Ik vind het fantastisch om mensen te inspireren en motiveren om heel goed voor je lichaam te zorgen doormiddel van gezonde voeding. Als iemand tegen mij zegt: “wat voel ik mij geweldig en wat kan gezond eten lekker zijn” ben ik een blij mens.

"Nu kunnen niet alleen ondernemers tijd en energie besparen met de maaltijden van Healthy Mom aan Huis, maar kunnen ook gewone mensen als jij en ik, de buurman, je beste vriendin of tante genieten van lekkere, gezonde kant-en-klare vegetarische maaltijden. Zo houd je meer tijd over voor jezelf en jouw passies!"

Hoe Healthy Mom aan Huis is ontstaan

Na jarenlang vrouwen via online programma’s en relax weekenden suikervrij eten te hebben geleerd, werd ik op een dag door de eigenaar van Creative Cosmetics gevraagd of ik niet gewoon haar gezonde eten voor de hele dag kon maken. En sinds die dag is Healthy Mom aan Huis geboren.

Het ging als een lopend vuurtje want ik merkte al heel snel dat heel veel ondernemers behoefte hadden aan gezonde maaltijden voor de hele dag die ze zo uit de vriezer konden halen. Het gaf haar zoveel rust maar tegelijkertijd verschrikkelijk veel energie en nieuwe ideeën om haar bedrijf vol passie en met 100% focus te laten groeien. Dit gun ik jou ook!

Door de opgedane kennis zijn we er bij Healthy Mom aan Huis nu klaar voor om jou en alle anderen die makkelijker gezond willen eten te helpen met lekkere kant-en-klare maaltijden waarmee je meer tijd over houdt zonder dat het ten koste gaat van je wens om gezond te eten.

Heerlijke maaltijden en snacks maandelijks bij jou thuis bezorgd

Vegetarisch, gezond, vrij van E-nummers en geraffineerde suikers

Jij sluit een abonnement af op tot 10 lekkere maaltijden of 30 heerlijke snacks, wij zorgen dat je deze maandelijks thuisbezorgd krijgt en alleen nog maar hoeft te genieten!

Heerlijke gezonde maaltijden voor jou bereid

Scroll naar top