Hoe werkt het? | Healthy Mom Aan Huis

1. Heerlijke maaltijden worden vers bereid

Iedere week worden de verse biologische boodschappen tot aan de keuken van Healthy Mom gebracht. Waarna de mooie producten bereid worden in heerlijke ontbijtjes, snacks, lunches en diners. De maaltijden gaan na bereiding en afkoeling in stevige bpa vrije bakjes. Het eten wordt diep ingevroren tot een temperatuur van -21 graden.

Er wordt niet gewerkt met standaard menu’s. Als jij besteld wordt er binnen 24 uur contact met jou opgenomen om jouw wensen, eventuele allergieen en het beste bezorgmoment besproken. Waardoor jouw menu heel persoonlijk wordt. 

Healthy Mom aan Huis voor Ondernemers

2. Voor wie is Healthy Mom aan Huis

Healthy Mom aan Huis is voor jou als drukke gepassioneerde ondernemer die een verschil wil maken in de wereld. Het enige wat jij wilt is 100% focussen op jouw bedrijf, jouw passie. Daar word jij ontzettend blij van. Jij weet dat jouw tijd ontzettend waardevol is en wat je per uur verdiend. Voor dit geld kun jij niet boodschappen doen, bedenken wat je nu weer moet eten en laat staan het ook nog bereiden. Wij zijn jouw Healthy Mom en zorgen ervoor dat jij gezond eten in de vriezer hebt staan. Waardoor jij je daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Jij kunt met de maaltijden van Healthy Mom aan Huis met gemak goed voor jezelf zorgen. Wat zich meteen doorvertaald naar een nog succesvoller bedrijf!

3. Het eten wordt tot aan de vriezer thuisbezorgd

Het is mogelijk dat jij iedere week, om de week of één keer in de maand eten ontvangt. Dus je hoeft niet perse het eten van 7 dagen ook in 7 dagen op te maken. Je kunt Healthy Mom aan Huis ook inzetten als back-up plan. Voor als je koken heel leuk vindt maar er gewoon niet altijd tijd voor hebt.

Zodra jouw eten uit de vriezer wordt gehaald om te bezorgen, gaan de bakjes meteen in een koelbox die tot 5 uur het eten op de temperatuur van -21 graden kan behouden. Dus voldoende tijd want als ik bij jou thuis aankom dan wordt het eten weer meteen in jouw vriezer gezet.

Niet alle bakjes hoeven in de vriezer. Denk aan de granola, crackers, yoghurt maar ook het eten wat je die dag en de volgende dag wilt eten mag in de koelkast. Maar een vriezer met 3-4 vakken is wel écht nodig. Doordat al het eten vers is bereid zonder pakjes en zakjes dus zonder geraffineerde suikers, e-nummers en conserveringsmiddelen blijft het niet langer dan 3 dagen vers in de koelkast.

4. Het allerbelangrijkste van Healthy Mom aan Huis

Het eten is zo ontzettend lekker, gevarieerd, voedend en smaakvol dat je van ’s ochtend tot ’s avonds heerlijk kan genieten van jouw Healthy Mom aan Huis maaltijden. Al het eten is vegetarisch en alle benodigde eiwitten zitten in de kikkererwten, linzen, bonen, spirulina, noten en groene bladgroenten waar volop mee gevarieerd wordt. De geraffineerde suikers worden met gepaste hoeveel vervangen door natuurlijke suikers zoals dadels, fruit, abrikozen, kokosbloesemsuiker, bananen. Maar ook wordt kaneel, vanillepoeder, maca poeder gebruikt die op een natuurlijke wijze een zoete smaak geven aan jouw maaltijden. Door de volledig natuurlijke en gevarieerde maaltijden, ga jij je heerlijk voelen.

Daarnaast zul je nog meer voordelen ervaren: je slaapt beter, kwaaltjes verdwijnen, opgeslagen vet ga je verbranden, je stofwisseling gaat beter werken, je gaat jouw eten beter proeven door het resetten van jouw smaakpapillen, jouw lichaam wordt op een natuurlijke manier gereinigd, de stoelgang zal regelmatiger en makkelijker gaan en die opgezette buik zal verdwijnen.

Al met al ga jij je heerlijk voelen! Wat natuurlijk heel belangrijk is als jij de drijfkracht bent achter jouw mooie succesvolle bedrijf.

Heerlijke gezonde maaltijden voor jou bereid

Scroll naar top